Bel ons: 045 203 1052

SEA – Search Engine Advertising.

Google Adwords.

Google Adwords maakt het mogelijk om nieuwe bezoekers naar uw website te halen, meer online te verkopen en om potentiële klanten contact te laten opnemen.

U betaalt enkel en alleen voor bezoeken naar uw website (clicks). Google Adwords werkt met het principe dat er alleen betaald dient te worden wanneer er daadwerkelijk op een advertentie wordt geklikt.

Wordt er niet geklikt en trek je geen nieuwe bezoekers aan, dan worden er ook geen kosten in rekening gebracht. Daarnaast bepaalt u zelf wat u per maand wilt besteden. Door het instellen van een dagbudget wordt het maandelijkse budget niet overschreden.

Een vrijblijvend gesprek?

Duur? Zeker niet!

Transparantie staat voorop! Offertes worden altijd op maat gemaakt naar de doelstellingen die wij samen met u besproken hebben.

Wij werken op basis van vooraf afgesproken uren per maand. Voor een kleine lokale SEA campagne kunt u al voor 1 tot 2 uur in de maand geholpen worden. Wilt u een wat grotere SEA campagne voeren?  Houdt dan rekening met 3-4 uur per maand!

Jaar ervaring in ons vakgebied

Projecten opgeleverd

Tevreden klanten

Kundige gedreven toppers

Wij helpen al 7 jaar ondernemers met het bedenken en behalen van hun doelstellingen op marketing gebied! Dit doen wij zowel online als offline!

 

045 - 203 1052

Kloosterweg 1, 6412CN Heerlen