Over Ons

Hazen Linssen Marketing voorziet al jarenlang bedrijven van online oplossingen. Wij leggen de links tussen moderne technieken en succesvolle online & offline eindproducten middels optimale service & expertise.

Gedurende je samenwerking met HL-Marketing kun je rekenen op een toegewijd team dat altijd voor je klaar staat. Een team dat kennis met je deelt over nieuwe trends en ontwikkelingen. Een team dat de veiligheid van website, webshop en het success van je marketing campagne waarborgt.

Om deze service zo dicht mogelijk bij onze klanten te brengen, rijden onze accountmanagers u graag tegemoet. U bent natuurlijk altijd van harte welkom op ons kantoor in Heerlen.

Onze Visie

Onze klanten hebben aan ons een servicepartner die hen meeneemt in de wereld van online ontwikkelingen. Jarenlang maken wij met de passie en doelgerichte service en support de nieuwste online ontwikkelingen toegankelijk voor bedrijven. Wij bieden hiermee een totaalpakket aan online diensten, die nu en in de toekomst bijdragen aan het online succes van onze klanten.

Wat kun je van ons verwachten?

  • 300% dedication voor elke klant met elke
  • Meten = Weten. Wij onderbouwen ons advies met aantoonbareresultaten
  • Wij blijven automatiseren om processen voor jou efficiënter in te delen
  • Veiligheid staat altijd voorop

Onze Missie

Met de beste service en support een brug slaan tussen de nieuwste ontwikkelingen en online oplossingen, die invulling geven aan het online succes van onze klanten.

Heb jij een online uitdaging? Wil je je succesvol online profileren? Heb je behoefte aan een full service internet bedrijf dat met je meedenkt en je helpt bij het maken van de juiste keuzes?

Neem vandaag dan nog contact met ons op en laat je door ons adviseren tijdens een vrijblijvend gesprek. Wat we maken, doen we nooit alleen. Want alleen samen komen we tot de beste, meest effectieve oplossing.

Contacteer ons

Ons kantoor bevindt zich in Heerlen, Het oude CBS gebouw. Er is voldoende parkeerplek en koffie schenken wij de hele dag door. Dus als je in de buurt bent…?!

10 + 3 =

Telefoon

Locatie

Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen

HLMA HQ